Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019

Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 30 augustus 2019.

SEC: boete van 10 miljoen dollar voor niet-geregistreerde ICO

De Amerikaanse SEC heeft een regeling getroffen met Bitqyck. Het draaien van een niet-geregistreerde exchange en het ophalen van geld middels een ICO komt het bedrijf duur te staan: een boete van 10 miljoen dollar. Lees verder over "SEC: boete van 10 miljoen dollar voor niet-geregistreerde ICO"

Binance betaalt 40+ ontwikkelaars om open source crypto software te bouwen

Maandag heeft Binance een initiatief onthuld dat gericht is op ontwikkelaars: Binance X. Sinds de oprichting ervan heeft Binance meer dan 40 open source-projecten gefinancierd. No strings attached? Lees verder over "Binance betaalt 40+ ontwikkelaars om open source crypto software te bouwen"

Europese banken op de rand van de afgrond?

Recessie-update: Het gaat slecht met grote Europese banken. Verliezen, boetes, bezuinigingen, ontslagen en beurskoersen op de rand van de afgrond. Waarom gaat het zo slecht? En wat betekent dat voor een volgende recessie? Lees verder over "Europese banken op de rand van de afgrond?"

China’s digitale centralebankgeld te gebruiken zonder bankrekening

De Chinese overheid staat op het punt om een centraal uitgegeven digitale munt te lanceren. Hoog tijd dus om eens wat dieper in te gaan op de toekomst van China’s financiële stelsel en het einde van... cashgeld? Lees verder over "China’s digitale centralebankgeld te gebruiken zonder bankrekening"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.