Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 september 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 september 2019.

PwC Luxemburg gaat betalingen met Bitcoin accepteren

Vanaf 1 oktober kunnen klanten van PwC Luxemburg met Bitcoin betalen voor auditing-diensten. Volgens het adviesbedrijf is het een reactie op toegenomen vraag vanuit de markt. Lees verder over "PwC Luxemburg gaat betalingen met Bitcoin accepteren"

Trezor verbetert veiligheid hardware wallets met Shamir Backups

Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. In het geval van hardware wallets zou dat de recovery seed weleens kunnen zijn. En op dat punt heeft Trezor een nieuwe oplossing bedacht: Shamir Backups. Lees verder over "Trezor verbetert veiligheid hardware wallets met Shamir Backups"

Krijgen we met Christine Lagarde een ECB-president die crypto omarmt?

Christine Lagarde gaat Mario Draghi vervangen als baas van de Europese Centrale Bank. In haar eerste optreden spreekt ze onder andere over nieuwe technologieën, waaronder ‘digitale valuta’. Een ECB-president die crypto omarmt? Lees verder over "Krijgen we met Christine Lagarde een ECB-president die crypto omarmt?"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 september 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.