Het belangrijkste cryptonieuws van 9 september 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 september 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 september 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

PwC Luxemburg gaat betalingen met Bitcoin accepteren

Vanaf 1 oktober kunnen klanten van PwC Luxemburg met Bitcoin betalen voor auditing-diensten. Volgens het adviesbedrijf is het een reactie op toegenomen vraag vanuit de markt. Lees verder over "PwC Luxemburg gaat betalingen met Bitcoin accepteren"

Trezor verbetert veiligheid hardware wallets met Shamir Backups

Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. In het geval van hardware wallets zou dat de recovery seed weleens kunnen zijn. En op dat punt heeft Trezor een nieuwe oplossing bedacht: Shamir Backups. Lees verder over "Trezor verbetert veiligheid hardware wallets met Shamir Backups"

Krijgen we met Christine Lagarde een ECB-president die crypto omarmt?

Christine Lagarde gaat Mario Draghi vervangen als baas van de Europese Centrale Bank. In haar eerste optreden spreekt ze onder andere over nieuwe technologieën, waaronder ‘digitale valuta’. Een ECB-president die crypto omarmt? Lees verder over "Krijgen we met Christine Lagarde een ECB-president die crypto omarmt?"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 september 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte