Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 24 september 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 24 september 2019.

Fysiek geleverde Bitcoins: de impact van de lancering van Bakkt?

Het wachten is voorbij: Bakkt’s Bitcoin-futures staan live. Volgens ingewijden is het voor Bitcoin een historisch moment. Maar de koers ervan ging omlaag, en tot dusver is slechts een handvol contracten verhandeld. Wat is dan de impact van Bakkt? Lees verder over "Fysiek geleverde Bitcoins: de impact van de lancering van Bakkt?"

Nee, Bitcoin’s hashrate is niet ineens met dertig procent gedaald

Dinsdag werd breed uitgemeten dat de rekenkracht van het Bitcoin-netwerk ‘ineens met tientallen procenten is gedaald’. Er wordt gesproken over een ‘ineenstorting’, en een ‘flash crash’. Maar de vork zit heel anders in de steel. Lees verder over "Nee, Bitcoin’s hashrate is niet ineens met dertig procent gedaald"

Bitcoin daalt naar een uitstekend instapmoment voor de lange termijn

De afgelopen uren is de koers van bitcoin zo'n $2000 gedaald naar een voorlopige bodem van $7800. Is dit hét instapmoment waar iedereen het nog maanden over zal hebben? Kijk met ons mee naar de dag- en weekkaart. Lees verder over "Bitcoin daalt naar een uitstekend instapmoment voor de lange termijn"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 september 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.