Het belangrijkste cryptonieuws van 24 september 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 24 september 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 24 september 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Fysiek geleverde Bitcoins: de impact van de lancering van Bakkt?

Het wachten is voorbij: Bakkt’s Bitcoin-futures staan live. Volgens ingewijden is het voor Bitcoin een historisch moment. Maar de koers ervan ging omlaag, en tot dusver is slechts een handvol contracten verhandeld. Wat is dan de impact van Bakkt? Lees verder over "Fysiek geleverde Bitcoins: de impact van de lancering van Bakkt?"

Nee, Bitcoin’s hashrate is niet ineens met dertig procent gedaald

Dinsdag werd breed uitgemeten dat de rekenkracht van het Bitcoin-netwerk ‘ineens met tientallen procenten is gedaald’. Er wordt gesproken over een ‘ineenstorting’, en een ‘flash crash’. Maar de vork zit heel anders in de steel. Lees verder over "Nee, Bitcoin’s hashrate is niet ineens met dertig procent gedaald"

Bitcoin daalt naar een uitstekend instapmoment voor de lange termijn

De afgelopen uren is de koers van bitcoin zo'n $2000 gedaald naar een voorlopige bodem van $7800. Is dit hét instapmoment waar iedereen het nog maanden over zal hebben? Kijk met ons mee naar de dag- en weekkaart. Lees verder over "Bitcoin daalt naar een uitstekend instapmoment voor de lange termijn"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 september 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte