Het belangrijkste cryptonieuws van 28 november 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 28 november 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 28 november 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Fidelity experimenteert met cryptovaluta als beloning voor medewerkers

Vermogensreus Fidelity gaat Ethereum-tokens uitkeren aan haar medewerkers. De BTT-tokens zijn onderdeel van een intern loyaliteitsprogramma en kunnen worden verzilverd voor beloningen. Lees verder over "Fidelity experimenteert met cryptovaluta als beloning voor medewerkers"

Bakkt schrijft records in aanloop naar lancering Bitcoin-opties

De afgelopen week hebben de fysiek geleverde bitcoin-futures van Bakkt het goed gedaan. Woensdag werden in totaal 5.671 contracten verhandeld, een nieuwe all-time-high. Een mooi momentum voor de lancering van bitcoin-opties? Lees verder over "Bakkt schrijft records in aanloop naar lancering Bitcoin-opties"

Exchange Upbit bevestigt diefstal van 49 miljoen dollar in ether (ETH)

Maar liefst 342.000 ETH wisten inbrekers van Upbit te ontfutselen, met een totale waarde van 49 miljoen dollar. Het is de zevende grote hack van 2019. Not your keys, not your crypto! Lees verder over "Exchange Upbit bevestigt diefstal van 49 miljoen dollar in ether (ETH)"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 november 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte