Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 28 november 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 28 november 2019.

Fidelity experimenteert met cryptovaluta als beloning voor medewerkers

Vermogensreus Fidelity gaat Ethereum-tokens uitkeren aan haar medewerkers. De BTT-tokens zijn onderdeel van een intern loyaliteitsprogramma en kunnen worden verzilverd voor beloningen. Lees verder over "Fidelity experimenteert met cryptovaluta als beloning voor medewerkers"

Bakkt schrijft records in aanloop naar lancering Bitcoin-opties

De afgelopen week hebben de fysiek geleverde bitcoin-futures van Bakkt het goed gedaan. Woensdag werden in totaal 5.671 contracten verhandeld, een nieuwe all-time-high. Een mooi momentum voor de lancering van bitcoin-opties? Lees verder over "Bakkt schrijft records in aanloop naar lancering Bitcoin-opties"

Exchange Upbit bevestigt diefstal van 49 miljoen dollar in ether (ETH)

Maar liefst 342.000 ETH wisten inbrekers van Upbit te ontfutselen, met een totale waarde van 49 miljoen dollar. Het is de zevende grote hack van 2019. Not your keys, not your crypto! Lees verder over "Exchange Upbit bevestigt diefstal van 49 miljoen dollar in ether (ETH)"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 november 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.