Het belangrijkste cryptonieuws van 23 december 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 23 december 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 23 december 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Zo verdedigt blockchain de Amerikaanse luchtmacht

De informatievoorziening van de Amerikaanse luchtmacht is afhankelijk van duizenden apparaten en sensoren. Op het land, in de lucht, ruimte, en zee. Blockchain helpt de strijdkachten bij de bescherming van dit omvangrijke Internet of Things. Lees verder over "Zo verdedigt blockchain de Amerikaanse luchtmacht"

Recessie update: Economie iets beter, maar wereldwijde recessie in 2020 zeker niet van de baan

Een wereldwijde recessie in 2020 lijkt ver weg: consumentenvertrouwen blijft hoog, beurzen breken alle records en Trump is euforisch. Terecht, of broeit er iets onder het oppervlak? Macro-econoom Achuthan: "Recession is not off the table at all" Lees verder over "Recessie update: Economie iets beter, maar wereldwijde recessie in 2020 zeker niet van de baan"

Bankenlobby stelt strenger toezicht voor op fintech en crypto

Hoewel de regeldruk voor Nederlandse fintech- en cryptobedrijven toeneemt, is het volgens de banken nog niet goed geregeld. Met 30 aanbevelingen roept de sector Europa op om tot eenduidige regels te komen. Lees verder over "Bankenlobby stelt strenger toezicht voor op fintech en crypto"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 december 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte