Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2020

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 2 januari 2020.

Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2020
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Privacy en toegankelijkheid belangrijke thema’s voor ontwikkelaars Bitcoin in 2020

Hoewel Satoshi Nakamoto op privacy zinspeelde in z’n whitepaper, heeft Bitcoin op dat terrein nog veel te winnen. In 2020 worden daarom nieuwe stappen gezet op twee belangrijke thema’s: privacy en toegankelijkheid. Lees verder over "Privacy en toegankelijkheid belangrijke thema’s voor ontwikkelaars Bitcoin in 2020"

Geen enkele privacy meer: volgt Nederland het Chinese voorbeeld?

Kunstmatige intelligentie, gezichtsherkenning, Internet of Things, slimme sensoren, en digitale valuta. Grootse nieuwe technologieën. Maar ook de ingrediënten voor een totaal verlies aan privacy; in China is het al normaal. Is dat onze voorbode? Lees verder over "Geen enkele privacy meer: volgt Nederland het Chinese voorbeeld?"

Bitcoin miners gaan met vertrouwen 2020 in

De hashrate van het Bitcoin-netwerk stijgt naar de hoogste waarde ooit. Een discutabele stelling, maar duidelijk is wel dat miners het vertrouwen in de toekomst weer gevonden hebben. Wijst de Hash Ribbons indicator op het begin van een nieuwe stijging? Lees verder over "Bitcoin miners gaan met vertrouwen 2020 in"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2020

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte