Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2020

Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2020
0%
Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 2 januari 2020.

Privacy en toegankelijkheid belangrijke thema’s voor ontwikkelaars Bitcoin in 2020

Hoewel Satoshi Nakamoto op privacy zinspeelde in z’n whitepaper, heeft Bitcoin op dat terrein nog veel te winnen. In 2020 worden daarom nieuwe stappen gezet op twee belangrijke thema’s: privacy en toegankelijkheid. Lees verder over "Privacy en toegankelijkheid belangrijke thema’s voor ontwikkelaars Bitcoin in 2020"

Geen enkele privacy meer: volgt Nederland het Chinese voorbeeld?

Kunstmatige intelligentie, gezichtsherkenning, Internet of Things, slimme sensoren, en digitale valuta. Grootse nieuwe technologieën. Maar ook de ingrediënten voor een totaal verlies aan privacy; in China is het al normaal. Is dat onze voorbode? Lees verder over "Geen enkele privacy meer: volgt Nederland het Chinese voorbeeld?"

Bitcoin miners gaan met vertrouwen 2020 in

De hashrate van het Bitcoin-netwerk stijgt naar de hoogste waarde ooit. Een discutabele stelling, maar duidelijk is wel dat miners het vertrouwen in de toekomst weer gevonden hebben. Wijst de Hash Ribbons indicator op het begin van een nieuwe stijging? Lees verder over "Bitcoin miners gaan met vertrouwen 2020 in"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2020

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.