Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2020

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2020
0%
Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 januari 2020.

China’s nationale blockchain lanceert in april

In China wordt gewerkt aan een ‘nationale blockchain’ voor de publieke sector. Deze week is bekendgemaakt dat de lancering ervan gepland staat in april. Wat hier de impact van is? Goeie vraag! Lees verder over "China’s nationale blockchain lanceert in april"

Nederlandse exchange Blockport gaat verder als BUX Crypto

De gestrande Nederlandse cryptocurrency exchange Blockport gaat een doorstart maken. Fintechbedrijf BUX heeft het product en medewerkers ingelijfd. We spraken BUX over de rebranding van Blockport naar BUX Crypto. Lees verder over "Nederlandse exchange Blockport gaat verder als BUX Crypto"

Opsporingsdienst FIOD over Bitcoin: ‘Er blijft steeds minder geheim’

De opsporingsdienst van de Belastingdienst, de FIOD, heeft als doel om financiële fraude te bestrijden. Dat lukt steeds beter, en ook Bitcoin is inmiddels bekend terrein: ‘Er blijft steeds minder geheim.’ Lees verder over "Opsporingsdienst FIOD over Bitcoin: ‘Er blijft steeds minder geheim’"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2020

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.