Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2020

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 januari 2020.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2020
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

China’s nationale blockchain lanceert in april

In China wordt gewerkt aan een ‘nationale blockchain’ voor de publieke sector. Deze week is bekendgemaakt dat de lancering ervan gepland staat in april. Wat hier de impact van is? Goeie vraag! Lees verder over "China’s nationale blockchain lanceert in april"

Nederlandse exchange Blockport gaat verder als BUX Crypto

De gestrande Nederlandse cryptocurrency exchange Blockport gaat een doorstart maken. Fintechbedrijf BUX heeft het product en medewerkers ingelijfd. We spraken BUX over de rebranding van Blockport naar BUX Crypto. Lees verder over "Nederlandse exchange Blockport gaat verder als BUX Crypto"

Opsporingsdienst FIOD over Bitcoin: ‘Er blijft steeds minder geheim’

De opsporingsdienst van de Belastingdienst, de FIOD, heeft als doel om financiële fraude te bestrijden. Dat lukt steeds beter, en ook Bitcoin is inmiddels bekend terrein: ‘Er blijft steeds minder geheim.’ Lees verder over "Opsporingsdienst FIOD over Bitcoin: ‘Er blijft steeds minder geheim’"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2020

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte