Het belangrijkste cryptonieuws van 22 januari 2020

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 22 januari 2020.

Het belangrijkste cryptonieuws van 22 januari 2020
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Centrale banken onderzoeken samen zin en onzin van digitaal centralebankgeld

Zes grote centrale banken gaan zich samen buigen over de potentie van digitaal centralebankgeld. Wat is de reden dat ze hier nu het vergrootglas op leggen? Lees mee. Lees verder over "Centrale banken onderzoeken samen zin en onzin van digitaal centralebankgeld"

Square Crypto zet in op ontwikkeling van Bitcoin’s Lightning Network

Square Crypto, een spin-off van betalingsbedrijf Square, heeft haar eerste product aangekondigd: een Lightning Development Kit voor Bitcoin-ontwikkelaars. De lange arm van Jack Dorsey aan het werk? Lees verder over "Square Crypto zet in op ontwikkeling van Bitcoin’s Lightning Network"

‘Wereldwijde financiële crisis ligt op de loer’, IMF

Opgelet! Als we niet uitkijken belanden we in een soortgelijke financiële crisis als die van de jaren dertig, aldus IMF-baas Kristalina Georgieva. Ligt er een diepe inzinking op de loer? Lees verder over "‘Wereldwijde financiële crisis ligt op de loer’, IMF"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 22 januari 2020

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte