Het belangrijkste cryptonieuws van 4 februari 2020

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 4 februari 2020.

Het belangrijkste cryptonieuws van 4 februari 2020
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Acht op tien supply chain blockchains komt niet voorbij pilotfase, Gartner

Veel blockchain-initiatieven in de logistieke sector komen niet verder dan een proof of concept, schrijft Gartner. Dat lot wacht de komende jaren acht op de tien projecten. Opvallend is dat het onderzoeksbureau toch oproept om te blijven experimenteren. Lees verder over "Acht op tien supply chain blockchains komt niet voorbij pilotfase, Gartner"

Dit zijn de bedrijven in China’s Blockchain 50 Index

Eind vorig jaar lanceerde de Shenzhen Stock Exchange de Blockchain 50 Index. Daarmee kunnen beleggers de koersontwikkeling van 50 (grote) blockchain-bedrijven volgen. Maar er zijn wat kanttekeningen. Lees verder over "Dit zijn de bedrijven in China’s Blockchain 50 Index"

BIS: eenvijfde wereldbevolking binnenkort toegang tot digitaal centralebankgeld

Miljarden mensen krijgen op korte termijn direct toegang tot digitaal centralebankgeld, aldus de Bank of International Settlements (BIS). Tien procent van de centrale banken wereldwijd heeft plannen om binnen drie jaar een CBDC op de markt te brengen. Lees verder over "BIS: eenvijfde wereldbevolking binnenkort toegang tot digitaal centralebankgeld"

LekkerCryptisch lanceert partnernetwerk

Nieuw jaar, nieuwe plannen. Het is tijd voor LekkerCryptisch 2.0. De volgende stap in onze missie om Bitcoin en financiële technologie voor alle Nederlanders extreem toegankelijk te maken. Dat kunnen we niet alleen: dit is ons partnernetwerk. Lees verder over "LekkerCryptisch lanceert partnernetwerk"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 februari 2020

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte