Revain introduceert versie 0.7 van het dashboard: projecten kunnen nu verbinden met hun gebruikers

Revain's platform is weer wat mooier geworden. Met versie 0.7 wordt een nieuwe richting uitgezet, met als doel projecten in verbinding te brengen met gebruikers en tokenhouders. Daarnaast is dit ook de eerste keer dat Revain experimenteert met het business model.

Revain introduceert versie 0.7 van het dashboard: projecten kunnen nu verbinden met hun gebruikers
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Deze release is een belangrijke mijlpaal in de vorming van het dashboard als een hulpmiddel voor projecten om te kunnen werken met de feedback van gebruikers en het managen van het imago. Dit is de volledige lijst met wijzigingen.

Ten eerste gaat Revain projectaccounts lanceren in de bètaversie. Dat staat bedrijven toe om hun pagina te beheren via het dashboard. Denk aan het veranderen van logo’s of het veranderen van een beschrijving. Nog een andere voorziening is de mogelijkheid om te antwoorden op reviews van gebruikers. Dit kan helpen om de reputatie te verhogen en geeft daarnaast een goed beeld aan consumenten. Binnen projectaccounts zijn verschillende segmenten toegankelijk, zoals bijvoorbeeld projectinformatie, account-instellingen, ontvangen beoordelingen of een lijst van volgers van een project. Zo ziet dat eruit:

Ten tweede is er de prijspagina. Revain probeert de juiste balans te vinden tussen het bedienen van gebruikers en de kosten van het nieuw aangeboden abonnement. Met dat abonnement kunnen projecten communiceren met gebruikers en hun beoordelingen door middel van antwoorden. De prijspagina is een nieuwe sectie op het dashboard, waarin ook alle informatie over de abonnementen te vinden is. Revain onthult de prijzen nog niet, maar iedereen kan alle functies die bij dat abonnement komen gratis testen op Revain’s bètaversie. Projecten kunnen testen hoe hun pagina’s eruit zullen zien na lancering van de projectaccounts. Gebruikers kunnen hun eigen virtuele bedrijf creëren en ook alle functies uitproberen.

Ten derde is er het reputatiesysteem van gebruikers. Van nu af aan heeft iedere gebruiker zogeheten karma. De karma van een gebruiker wordt bepaald door alle likes én dislikes die hij ooit ontvangen heeft. Als een gebruiker een hoog karma heeft, betekent dat doorgaans dat die gebruiker een geschiedenis heeft van goede beargumenteerde beoordelingen. Als je wilt zien hoe die gebruiker aan zijn karma is gekomen, klik je op de gebruikersnaam en alle reviews ooit geschreven door die gebruiker zullen zichtbaar worden.

Tenslotte gaat Revain door met het verbeteren van de gebruikerservaring. Deze keer is de sectie met beoordelingen in een nieuwe jasje gestoken voor een beter uiterlijk, is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en zijn er nieuwe interface-elementen toegevoegd.

Over Revain

Revain is gemaakt om online beoordelingen betrouwbaare te maken door middel van blockchaintechnologie. Het platform is gemaakt om eerlijke en echte gebruikersbeoordelingen te verzamelen van start-ups of projecten die de crowdfunding/ICO fase al voorbij zijn. Het platform maakt dat bedrijven eindelijk in staat zijn om gedetailleerde en eerlijke feedback te ontvangen over hun projecten, terwijl gebruikers inzicht krijgen in meningen van anderen met betrekking op bijvoorbeeld ICO’s. Het platform verzamelt kritieke informatie over het token en de grote mijlpalen in de ontwikkeling van de desbetreffende start-up. Revain gaf versie 0.6 van het platform uit in maart 2018 en heeft als doel om in Q2 2018 de volledige 1.0 versie uit te geven.

Het Revain platform is nu beschikbaar.

Officiële website: https://revain.org/.
Telegram: https://t.me/joinchat/CzZcC0PCgpJcbBCb3JfNeQ.
Facebook: https://www.facebook.com/revain.org/.
Twitter: https://twitter.com/Revain_org.
Medium: https://medium.com/revain.
Reddit: https://www.reddit.com/r/revain_org/.

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte