Dinsdag 26 maart, Amsterdam CS

Grin organiseert meetup in Amsterdam, we geven twee kaarten weg

Grin, de nieuwe Mimblewimble privacy-coin, organiseert een meetup in Amsterdam. Op dinsdag 26 maart kan je jezelf de hele avond begeven tussen Grin-fans en projectleden. Ga je ook?

Grin organiseert meetup in Amsterdam, we geven twee kaarten weg
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Grin is een nieuwe privacy-coin gebouwd op het Mimblewimble-protocol. Omdat er geen munten vooraf zijn verkocht of gemined, wordt de manier waarop Grin op de markt is gebracht vergeleken met de manier waarop Bitcoin het daglicht zag.

Op dinsdag 26 maart verzamelen Grin-fans en andere geïnteresseerden zich in Amsterdam. Zij zijn aanwezig bij Grin Amsterdam 2019 bij Lil’ Amsterdam op het Centraal Station. De avond staat uiteraard in het teken van Grin.

Grin's development-community

Op de avond zelf kan je een aantal belangrijke mensen achter Grin ontmoeten, zoals:

  • Michael Cordner a.k.a. Yeastplume.
  • Daniel Lehnberg.
  • John Tromp.
  • Jasper van de Maarel.
  • Quentin Le Sceller.

Ze nemen plaats op het podium om hun kennis met je te delen, onder andere rondom privacy, mining, handelen, blockchain, en cryptografie.

Mining-doorbraak?

De special guests van de avond zijn Wilke Trei en John Tromp. Trei is onderzoeker aan de Carl von Ossietzky-universiteit, en Tromp is een computerwetenschapper die verbonden is aan Grin.

Ze komen vertellen over hun laatste uitvinding op het gebied van mining. Grin noemt het zelf een doorbraak. Het is de eerste keer dat mensen de nieuwe ontwikkeling gedemonstreerd krijgen.

Meetup in Amsterdam: twee gratis kaarten

Wil je erbij zijn? Om half 8 gaan de deuren open. Het programma is alsvolgt:

  • 20:00-20:15: Welkomstwoord en Grin-introductie door Daniel Lehnberg.
  • 20:15-20:40: Grin in detail, door Michael Cordner.
  • 20:40-21:10: Baanbrekende mining-technologie, door John Tromp en Wilke Trei.
  • 21:25-22:10: Q&A met teamleden van Grin.
  • 22:10-23:00: Happy hour en netwerken.

Kaarten kosten €12,50 en kan je hier bestellen. Wil je wel gaan, maar zit je wat krap qua geld? We geven twee gratis kaarten weg. Het enige dat je hoeft te doen is onze Facebook-pagina liken. Uit die groep trekken we twee willekeurige winnaars.

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte