Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Dinsdag 26 maart, Amsterdam CS

Grin organiseert meetup in Amsterdam, we geven twee kaarten weg

Peter Slagter
Peter Slagter

Grin, de nieuwe Mimblewimble privacy-coin, organiseert een meetup in Amsterdam. Op dinsdag 26 maart kan je jezelf de hele avond begeven tussen Grin-fans en projectleden. Ga je ook?

Grin is een nieuwe privacy-coin gebouwd op het Mimblewimble-protocol. Omdat er geen munten vooraf zijn verkocht of gemined, wordt de manier waarop Grin op de markt is gebracht vergeleken met de manier waarop Bitcoin het daglicht zag.

Op dinsdag 26 maart verzamelen Grin-fans en andere geïnteresseerden zich in Amsterdam. Zij zijn aanwezig bij Grin Amsterdam 2019 bij Lil’ Amsterdam op het Centraal Station. De avond staat uiteraard in het teken van Grin.

Grin's development-community

Op de avond zelf kan je een aantal belangrijke mensen achter Grin ontmoeten, zoals:

  • Michael Cordner a.k.a. Yeastplume.
  • Daniel Lehnberg.
  • John Tromp.
  • Jasper van de Maarel.
  • Quentin Le Sceller.

Ze nemen plaats op het podium om hun kennis met je te delen, onder andere rondom privacy, mining, handelen, blockchain, en cryptografie.

Mining-doorbraak?

De special guests van de avond zijn Wilke Trei en John Tromp. Trei is onderzoeker aan de Carl von Ossietzky-universiteit, en Tromp is een computerwetenschapper die verbonden is aan Grin.

Ze komen vertellen over hun laatste uitvinding op het gebied van mining. Grin noemt het zelf een doorbraak. Het is de eerste keer dat mensen de nieuwe ontwikkeling gedemonstreerd krijgen.

Meetup in Amsterdam: twee gratis kaarten

Wil je erbij zijn? Om half 8 gaan de deuren open. Het programma is alsvolgt:

  • 20:00-20:15: Welkomstwoord en Grin-introductie door Daniel Lehnberg.
  • 20:15-20:40: Grin in detail, door Michael Cordner.
  • 20:40-21:10: Baanbrekende mining-technologie, door John Tromp en Wilke Trei.
  • 21:25-22:10: Q&A met teamleden van Grin.
  • 22:10-23:00: Happy hour en netwerken.

Kaarten kosten €12,50 en kan je hier bestellen. Wil je wel gaan, maar zit je wat krap qua geld? We geven twee gratis kaarten weg. Het enige dat je hoeft te doen is onze Facebook-pagina liken. Uit die groep trekken we twee willekeurige winnaars.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.