Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Bitstamp verhoogt snelheid met technische upgrade

Bert Slagter
Bert Slagter

Bitstamp krijgt een nieuwe matching engine, de kern van de exchange die vraag een aanbod met elkaar verbindt. De update is gericht op snelheidsverbetering.

Exchange

De nieuwe matching engine is ontwikkeld door Cinnober. De CTO van Bitstamp vertelt erover:

“De snelheid waarmee we orders aan elkaar kunnen koppelen wordt 1.250 keer sneller. De doorvoersnelheid neemt met 400 keer toe. Deze toename in snelheid zorgt ervoor dat ons platform eventuele toename van vraag eenvoudig aankan.”

Of ze deze cijfers daadwerkelijk gaan halen is nog afwachten. Maar het klinkt als een prima voorbereiding op de volgende bull market!

Bert Slagter

Bert Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Nerd, entrepreneur & weight lifter. Gelooft dat blockchain de infrastructuur en Bitcoin het geldsysteem van de komende decennia wordt. Probeert zichtbaar te maken wat dit betekent voor technologie, economie, bedrijven en samenlevingen. Oprichter van Procurios.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.