Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Bitstamp verhoogt snelheid met technische upgrade

Peter

Bitstamp krijgt een nieuwe matching engine, de kern van de exchange die vraag een aanbod met elkaar verbindt. De update is gericht op snelheidsverbetering.

De nieuwe matching engine is ontwikkeld door Cinnober. De CTO van Bitstamp vertelt erover: "Our order matching speed is expected to become 1,250 times faster, while throughput will increase by 400 times. The increased throughput will ensure our platform is able to meet any level of demand."

Of ze deze cijfers daadwerkelijk gaan halen is nog afwachten. Maar het klinkt als een prima voorbereiding op de volgende bull market!

Bron

Verder lezen? Dit nieuwsbericht is gebaseerd op het volgende artikel: https://buff.ly/2SOYZve.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.