Alles over de nieuwe economie onder één dak.

In Japan betaal je dure taxiritten met cryptovaluta

De redactie
De redactie

In Japan kan je binnenkort met crypto betalen voor een rit in een limousine tussen Tokio en grote luchthavens. In november wordt de nieuwe betaalmethode getest.

Adoptie

Het taxibedrijf heeft 362 limousines en 161 taxi's in gebruik. Als de test goed verloopt, wordt deze dienst mogelijk uitgebreid naar gewone taxiritten. Reizigers kunnen met bitcoin, bitcoin cash, of ether betalen.

‘t Is natuurlijk de vraag of er een groot publiek voor is, maar het is wel weer een indicatie van de beweging naar het gebruik van cryptovaluta.

De redactie

De redactie

De gehele redactie van LekkerCryptisch, met Peter Slagter als hoofdredacteur. Wodt gebruikt als auteur voor artikelen als het een inspanning betreft van de redactie als geheel. Eventuele vragen kunnen gesteld worden aan Peter.

In het kort

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.