Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Japans cybersecurity-bedrijf komt met blockchain scanner

Bert Slagter
Bert Slagter

De cybersecurity-tak van het Japanse Nomura Research Institute (NRI) komt met een tool die blockchains veiliger moet maken.

Bedrijfsleven

Zo kan het smart contracts scannen op kwetsbaarheden en de eigenaar ervan op de hoogte stellen. NRI gaat samenwerken met ConsenSys om de mogelijkheden van de beveiligingssoftware te verbreden.

Tom Lindemann van ConsenSys: “We zijn van plan om nauw samen te werken. Om smart contract analyse te automatiseren, bijvoorbeeld. Het doel is om Ethereum veiliger te maken voor gebruikers en bedrijven wereldwijd.”

Bert Slagter

Bert Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Nerd, entrepreneur & weight lifter. Gelooft dat blockchain de infrastructuur en Bitcoin het geldsysteem van de komende decennia wordt. Probeert zichtbaar te maken wat dit betekent voor technologie, economie, bedrijven en samenlevingen. Oprichter van Procurios.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.