Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Japans cybersecurity-bedrijf komt met blockchain scanner

Peter Slagter
Peter Slagter

De cybersecurity-tak van het Japanse Nomura Research Institute (NRI) komt met een tool die blockchains veiliger moet maken.

Zo kan het smart contracts scannen op kwetsbaarheden en de eigenaar ervan op de hoogte stellen. NRI gaat samenwerken met ConsenSys om de mogelijkheden van de beveiligingssoftware te verbreden.

Tom Lindemann van ConsenSys: "We plan to collaborate closely to bring powerful automated smart contract analysis services to customers worldwide and to further our shared goal of making Ethereum safer for everyone."

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.