Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Poloniex verwijdert trading fees USD Coin

Peter Slagter
Peter Slagter

Crypto exchange Poloniex heeft de trading fees voor de stablecoin USD Coin op 0 gezet. De reden: een boost geven aan het handelsvolume. Poloniex is sinds februari dit jaar eigendom van Circle; hetzelfde bedrijf dat eerder dit jaar met USDC op de proppen kwam.

Exchange

Volgens Circle is er op dit moment zo'n 130 miljoen dollar aan USD Coin op de markt. Dat zou exponentieel moeten groeien. Toch is het maar de vraag of dat lukt. Het aantal stablecoins groeit gestaag, en de onderlinge concurrentie neemt flink toe.

Op Poloniex is het ook mogelijk om Tether te gebruiken, maar de vraag is hoe lang dat zo blijft. Voor het gebruik van Tether betaal je nog wel de gebruikelijke trading fees.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.