Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Kucoin haalt $20 miljoen op bij IDG, Matrix, en Neo Global

Peter Slagter
Peter Slagter

Gisteren bracht Kucoin naar buiten dat het in een nieuwe investeringsronde $20 miljoen heeft opgehaald. Volgens de exchange gaat het geld gebruikt worden om cryptovaluta naar de grote massa te brengen.

Exchange

Achter de forse investering zitten drie bedrijven, IDG Capital, Matrix Partners, en Neo Global Capital. Ze gaan actief meewerken om cryptocurrency aan de man te krijgen bij een forse groep mensen — het “grote publiek”.

Kucoin is nu van plan hun diensten nieuw leven in te blazen. “Platform 2.0” noemen ze het zelf. Waarschijnlijk komt de exchange in kwartaal 2019 met de vernieuwde diensten. 

De CEO van Kucoin, Michael Gan, ziet het in ieder geval allemaal op z'n pootjes terecht komen: “Ik geloof dat er een dag komt waarop alles functioneert op basis van blockchaintechnologie. En met ons nieuwe partners, kunnen we voortborduren op het momentum van vandaag en deze visie verwezenlijken.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.