Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Voormalig SEC-commissaris gaat bij Bitfury aan de slag als adviseur

Peter Slagter
Peter Slagter

De Bitfury-groep, bouwer van hard- en software voor het minen van cryptovaluta, heeft twee veteranen uit de financiële wereld aangeworven. Annette Nazareth, voormalig SEC-commissaris, treedt aan als adviseur.

Naast Annette Nazareth voegt Antoine Dresch zich bij het bedrijf. Dresch is de baas geweest van diverse investeringsbanken, was eerder al betrokken bij een investeringsronde van Bitfury, en neemt plaats in de raad van bestuur.

Bitfury CEO Valery Vavilov: "Antoine’s years of experience in investment banking and mergers and acquisitions will be valuable assets as Bitfury continues to grow. Annette will serve in a different capacity; as a trusted advisor, she will help guide and support Bitfury by offering her comprehensive knowledge on financial markets and regulation."

Het cryptobedrijf heeft een drukke herfst achter de rug, met een investeringsronde van $80 miljoen, de release van een nieuwe mining-chip, en de presentatie van een koffiemachine die kan verbinden met bitcoin's lightning network.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.