Alles over de nieuwe economie onder één dak.

SpankChain heeft in 6 maanden meer dan $70.000 uitbetaald aan camgirls

Peter Slagter
Peter Slagter

Pornostartup SpankChain heeft iets gedaan waar veel andere ICO's niet in zijn geslaagd: een product lanceren dat gebruikt wordt door duizenden gebruikers. Sinds de lancering in april is er $72.422 uitbetaald aan modellen.

Adoptie

In oktober had SpankChain 6.136 actieve gebruikers, en heeft het platform sinds de lancering $72.422 uitbetaald aan 31 webcam-modellen. Diverse performers geven aan dat ze meer verdienen op SpankChain dan ze op ieder andere (mainstream) website deden.

Model River Sunshine: “Ik heb de cijfers erop nagekeken. Ik verdiende op 3 andere websites samen slechts 6% van wat ik in dezelfde periode van 30 dagen op SpankChain verdiende.”

Modellen kunnen verdiende tokens staken op het SpankChain-netwerk om aanvullende beloningen te verdienen. Dat helpt niet alleen het netwerk, het is ook een kans voor de modellen om met iets vergelijkbaars als reguliere aandelen te werken.

Natuurlijk leidt dat tot de vraag of het token, SPANK, een niet-geregistreerde security is onder Amerikaanse wetgeving. Volgens Preston Byrne, partner bij advocatenkantoor Byrne & Storm, hangt dat af van de manier waarop mensen de tokens zien en gebruiken. SpankChain geeft aan nog niets van de SEC te hebben gehoord.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.