Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Coinbase introduceert stilletjes geldopnames via PayPal

Peter

De Amerikaanse crypto exchange Coinbase heeft stilletjes een nieuwe feature aangezet. Je kunt er nu geld opnemen via PayPal, naar diverse fiatvaluta, waaronder USD, EUR, en GBP. De dienst kan zonder extra kosten gebruikt worden.

Gek genoeg heeft Coinbase deze nieuwe optie nog niet officieel aangekondigd. Naar verluid hebben klanten van Coinbase die in aanmerking komen voor de feature wel een e-mail ontvangen. De optie is beschikbaar voor gebruikers uit een klein aantal regio's, waaronder Amerika, UK, EU, en Canada. Vooralsnog biedt Coinbase enkel wallets voor de Amerikaanse dollar, de Engelse pond, en de euro.

De feature is niet zomaar te gebruiken. Als klant van Coinbase moet je eerst je identiteit verifiëren. Als dat is gelukt, ontvang je een bevestigingse-mail en kan je ermee aan de slag. Mogelijk dat in een later stadium ook stortingen via PayPal mogelijk worden.

In een recente aankondiging stelde Coinbase wereldwijd uit te willen breiden. Daarop volgende een extra investeringsronde van $300 miljoen, en de toevoeging van Circle's stablecoin. Een samenwerking met PayPal kan voor de adoptie van de exchange en cryptovaluta in het algemeen een slimme zet zijn.

Bron

Verder lezen? Dit nieuwsbericht is gebaseerd op het volgende artikel: https://ambcrypto.com/coinbase-secretly-introduces-free-paypal-withdrawals/.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.