Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 26 december 2018

Peter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 26 december 2018.

Bitcoin Private bevestigt: 2 miljoen extra munten onbedoeld gemined

Het team van ontwikkelaars achter Bitcoin Private (BTCP) heeft de introductie van 2,04 miljoen nieuwe BTCP-munten bevestigd. Volgens een officieel statement "was het nooit de bedoeling dat deze munten zouden bestaan". Wat is er gebeurd? Lees verder over "Bitcoin Private bevestigt: 2 miljoen extra munten onbedoeld gemined"

Ex-CIA beambte stelt dat blockchain het 'grootste gevaar' is voor een veilig Amerika

Een voormalig intelligence officer van de CIA komt met een opvallende claim: blockchain zou een groter "gevaar zijn voor Amerika's nationale veiligheid" dan Noord-Korea, Iran, of Rusland. Waar gaat dit over? Lees verder over "Ex-CIA beambte stelt dat blockchain het 'grootste gevaar' is voor een veilig Amerika"

Western Union stelt klaar te zijn voor cryptovaluta en blockchaintechnologie

Western Union (WU), Amerikaans betalingsverwerker, kwam recent met een video waarin president Odilon Almeida vertelt over blockchain-tech. Volgens Almeida is WU volledig voorbereid op het werken met cryptovaluta voor internationale betalingen. Lees verder over "Western Union stelt klaar te zijn voor cryptovaluta en blockchaintechnologie"

PricewaterhouseCoopers verwacht 'spannende dingen' voor crypto-ecosysteem in 2019

Henri Arslanian, fintech-leider bij PricewaterhouseCoopers in Azië, sprak op kerstavond op Bloomberg TV over zijn verwachting voor de cryptomarkt. In 2019 staan er 'spannende dingen' te gebeuren, aldus Arslanian. Lees verder over "PricewaterhouseCoopers verwacht 'spannende dingen' voor crypto-ecosysteem in 2019"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 december 2018

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.