Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2019

Peter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 januari 2019.

Zwitserse crypto exchange ShapeShift ontslaat 33% medewerkers

ShapeShift, de cryptocurrency exchange opgericht door Erik Voorhees, zit in zwaar weer en is genoodzaakt om afscheid te nemen van een derde van alle medewerkers. Voorhees stelt dat zijn bedrijf "vanaf vier kanten geraakt is". Waar heeft hij het over? Lees verder over "Zwitserse crypto exchange ShapeShift ontslaat 33% medewerkers"

Bitcoin-bulls bestormen Wallstreet's handelskantoren

De crypto-handelskantoren op Wallstreet kunnen de cryptomarkt een sprankje hoop geven. Diverse OTC-handelskantoren zien sinds de start van 2019 een scherpe toename van kooporders. Dit is er bekend. Lees verder over "Bitcoin-bulls bestormen Wallstreet's handelskantoren"

Euro Exim eerste bank die gebruikmaakt van Ripple's XRP

Een primeur voor Ripple. De Euro Exim Bank is de eerste bank die (publiekelijk) meldt dat het cryptovaluta XRP gaat gebruiken voor grensoverschrijdende betalingen. Volgen er meer? Lees verder over "Euro Exim eerste bank die gebruikmaakt van Ripple's XRP"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 10 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 januari 2019

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.