Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 13 januari 2019

Peter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 13 januari 2019.

China introduceert strikte blockchain-regels

Op 10 januari heeft de Cyberspace Administration of China (CAC) het definitieve wetsvoorstel vrijgegeven dat van toepassing wordt op blockchaintechnologie in China. Vanaf 19 februari treden de regels in werking. Dit houdt het op hoofdlijnen in. Lees verder over "China introduceert strikte blockchain-regels"

VS: inspectie cryptovaluta is topprioriteit van SEC in 2019

SEC’s Office of Compliance Inspections and Examinations (OCIE) heeft bekendgemaakt dat het de crypto-economie nauwgezet in de gaten gaat houden in 2019. De inspectie ervan is benoemd tot topprioriteit. Dit zegt de SEC erover. Lees verder over "VS: inspectie cryptovaluta is topprioriteit van SEC in 2019"

NASA onderzoekt gebruik blockchaintechnologie voor beheer luchtverkeer

NASA's onderzoekscentrum heeft een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat het gebruik van blockchaintechnologie onderzocht wordt als onderdeel van de infrastructuur voor het beheer van vluchtverkeer. Dit is er bekend. Lees verder over "NASA onderzoekt gebruik blockchaintechnologie voor beheer luchtverkeer"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 december 2018

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.