Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Trezor introduceert Corazon Serie, luxe hardware wallets in beperkte oplage

Peter Slagter
Peter Slagter

Satoshilabs, de fabrikant van de Trezor hardware-wallets, heeft een nieuwe serie aangekondigd: Corazon. Luxe hardware wallets die beperkt verkrijgbaar zijn. Mooi, en met een flink prijskaartje.

Bedrijfsleven

Luxe titanium wallets

De wallets worden uitgegeven ter ere van Bitcoin's tiende verjaardag. Het zou een "cryptocurrency wallet voor de toekomst" zijn, een herinnering aan het "enorme potentieel van cryptovaluta". Aangezien beelden meer dan woorden zeggen, allereerst de introductie-video:

Iedere wallet start als solide blok titanium, om vervolgens machinaal te worden verwerkt tot lichtgewicht, maar sterke hardware wallet. Het design is uniek en enigszins futuristisch, en volgens de producent onmogelijk om met de hand na te maken. 

De wallets maken gebruik van dezelfde firmware als Trezor's model T. Je verbindt ermee via USB, en de gebruiker beschikt over twee recovery seeds. Het apparaat kan ook gebruikt worden voor wachtwoordbeheer, en kan als universele two-factor authenticator dienen.

Er worden drie versies op de markt gebracht. Corazon Titanium is het goedkoopste model. Die is voor slechts 610 euro van jou. Daarna komt de Corazon Stealth. Die kost 873 euro en de oplage is beperkt tot maximaal 500. Het vlaggenschip is de Corazon Gold, gemaakt voor diegene die in de vorige bullrun mooie cijfers heeft neergezet. Je betaalt er 1.312 euro voor, en er worden er maximaal 100 van gemaakt.

Samenwerking met Gray International

Voor de productie van de wallets is Satoshilabs een samenwerking aangegaan met Gray International. Gray ontwerpt en verwerkt titanium-producten, en staat bekend om z'n titanium telefoonhoesjes.

De vermarkting en verkoop van de Corazon Serie lijkt primair in handen te liggen van Gray. Trezor's eigen webshop biedt de producten niet aan, en ook op de website worden de apparaten nog niet genoemd.

Word je blij van wat je ziet? De voorverkoop is gestart.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds e opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.