Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Komt Binance met fiat-exchange naar Argentinië toe?

Komt Binance met fiat-exchange naar Argentinië toe?
0%
Bram de Vries
Bram de Vries

Recent lanceerde Binance z’n eerste fiat-exchange: Binance Jersey. Het is onduidelijk hoe succesvol de nieuwe exchange anderhalve maand later is, maar in ieder geval lijkt het erop dat Binance door wil pakken. Binnenkort in Argentinië?

Exchange Binance

“BUIDLing in Argentinië”

Op dit manier kwam Binance recent naar buiten met een nieuwsbericht. Samen met de overheid van Argentinië gaat Binance investeren in blockchainprojecten. Iedere $50.000 die door een lokale broedplaats voor een blockchainproject wordt vrijgemaakt, wordt door Binance verdubbeld.

De overheid van Argenitinië is akkoord gegaan om de komende vier jaar op deze manier in de blockchainsector van Argentinië te investeren. Ella Zhang van Binance: “Argentinië is een voorloper op het gebied van blockchainadoptie. We hebben gezien dat er veel gepassioneerde blockchaincommunities gevestigd zijn.”

Nieuwe fiat-exchange?

De link is al snel gelegd. Binance heeft soortgelijke stappen genomen in andere landen. Denk aan Singapore, Liechtenstein, Jersey, en Oeganda. Het ligt daarom voor de hand dat ook in Argentinië binnenkort een exchange te vinden is.

Ook CZ, de CEO van Binance, zinspeelt erop in een tweet:

Het lijkt erop dat Binance zich nu (ook) richt op opkomende economieën. Zo is een deel van Binance Academy inmiddels vertaald naar het Bahasa, de officiële taal van Indonesië. Wellicht dat een onderliggende drijfveer is dat het ondernemersklimaat in deze landen relatief gunstig is.

Bram de Vries

Bram de Vries

Schrijft al jaren, maar nog relatief kort over de cryptowereld. Nieuwsgierig naar de nieuwe economie, en krijgt bij LekkerCryptisch de mogelijkheid daar actief in te groeien. Kijkt uit naar de komende 3 spannende jaren.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.