Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Mogelijk 8 nieuwe assets op Coinbase, waaronder Waves en Dash

Bert Slagter
Bert Slagter

Coinbase werkt aan het uitbreiden van haar aanbod. Maandag kondigde de exchange 8 kandidaten aan, waaronder Dash, Waves, en Cosmos. Of alle acht het redden is onduidelijk: ze worden eerst doorgelicht op het gebied van veiligheid en compliance.

Exchange Coinbase

Coinbase stelt in de aankondiging “alle assets te willen ondersteunen die onze techische standaarden in acht nemen en voldoen aan relevante wetten en regels”. De volgende acht assets die nu op die criteria worden onderzocht zijn Algorand, Cosmos, Dash, Decred, Matic, Harmony, Ontology, en Waves.

De komende tijd duiken (mogelijk) gegevens op over deze assets in voor klanten benaderbare functionaliteit. Dat zou nodig zijn voor de uitvoering van het beoordelingsonderzoek. Totdat die inspectie is afgerond, geldt voor alle bovengenoemde assets dat opname in het aanbod van Coinbase niet is gegarandeerd.

Mocht één van de assets de beproeving doorstaan, is het nog de vraag in welke van de vier Coinbase-regio’s het toegankelijk is. Coinbase maakt onderscheid tussen de VS, Europa, Engeland, Australië/Canada/Singapore.

Bert Slagter

Bert Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Nerd, entrepreneur & weight lifter. Gelooft dat blockchain de infrastructuur en Bitcoin het geldsysteem van de komende decennia wordt. Probeert zichtbaar te maken wat dit betekent voor technologie, economie, bedrijven en samenlevingen. Oprichter van Procurios.

In het kort

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.