Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Hebben we de bodem gezien? Willy Woo vroeg het aan de community!

Bert Slagter
Bert Slagter

Willy Woo vroeg crypto-kopstukken of ze verwachten dat we de bodem van deze bear market al hebben gezien. De antwoorden scheiden de bulls van de bears. Lees met ons mee wat de community denkt.

Tweetstorm

Het begon op 20 april met een aflevering van de Tone Vays Show, waarin Vays een aantal echte bulls en bears had uitgenodigd om te debatteren over de vraag "is the bottom in?". Hebben we de bodem van deze bear market achter ons gelaten?

De uitkomst was niet verrassend, de bear scoren laag, de bulls hoog:

Willy Woo is bekend van de metrics die hij heeft uitgevonden om de Bitcoin-blockchain te analyseren. De NVT is daarbij vermoedelijk de bekendste. Eerder schreven we over de MVRV-indicator, waar Woo een mooie chart voor heeft gemaakt.

Na dit debat leek het Woo interessant om eens aan een iets breder panel van crypto-kopstukken te vragen wat ze verwachten. En dat levert een interessant beeld op:

Is the bottom in?

Geen van hen heeft de waarheid in pacht. Maar gezamenlijk hebben ze een heel aardig beeld bij de markt, en ook flinke invloed op de markt. Dus dat het gemiddelde ruim boven de 50% is, is interessant en geeft goede hoop!

Bert Slagter

Bert Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Nerd, entrepreneur & weight lifter. Gelooft dat blockchain de infrastructuur en Bitcoin het geldsysteem van de komende decennia wordt. Probeert zichtbaar te maken wat dit betekent voor technologie, economie, bedrijven en samenlevingen. Oprichter van Procurios.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.