Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Onafhankelijk

Bij LekkerCryptisch hechten we veel waarde aan de juistheid en integriteit van onze berichtgeving. Daarom staat bij alles wat we doen onze redactionele onafhankelijkheid centraal. Soms betekent het dat we nee zeggen tegen een actie of campagne die niet bij ons past. Of dat we in tegenstelling tot andere platforms ervoor kiezen ergens geen aandacht aan te besteden.

Hier houden we ons aan

  1. Elk bericht van LekkerCryptisch is met zorgvuldigheid tot stand gekomen. De inhoud ervan is door ons bepaald, en niet afhankelijk van belangen of invloed van buitenaf.
  2. We vertellen het verhaal van mensen, bedrijven, en overheden die bezig zijn met het financiële systeem van morgen. Wat er gebeurt plaatsen we waar mogelijk in een mondiale context.
  3. De auteur van een bericht op LekkerCryptisch staat na publicatie altijd open voor feedback. We beseffen dat anderen soms over meer of betere informatie beschikken dan wij, en daar maken we graag gebruik van!
  4. De bron van een bericht zal altijd duidelijk zijn. Wat we schrijven is te controleren op feiten. Anonieme bronnen worden enkel gebruikt als die anonimiteit geoorloofd is (bv. vanwege veiligheid).
  5. We plaatsen geen review, beoordeling, of aanbeveling in ruil voor geld. Onze onafhankelijkheid is niet alleen redactioneel, maar slaat op heel LekkerCryptisch.

Verdienmodel

We krijgen regelmatig de vraag hoe LekkerCryptisch geld verdient. Het antwoord is even simpel als kort: niet. LekkerCryptisch is (nog) geen commercieel bedrijf waar geld verdiend moet worden om te kunnen blijven draaien.

We zijn niet tegen commercie of geld verdienen. Integendeel, wat ons betreft mag goed werk (ruimschoots) beloond worden. Maar niet ten koste van de redactionele onafhankelijkheid of onze lezers en community.

Een goed verdienmodel verenigt de belangen van alle partijen: lezer, community, adverteerder, en LekkerCryptisch. Daarom valt de conventionele web-advertentie of door derden beïnvloede content af. Vinden we in de toekomst zo'n model, dan zullen we dat hier in alle openheid beschrijven.

Voor samenwerkingen staan we altijd open. Wil je het werk van LekkerCryptisch ondersteunen, financieel of (bijvoorbeeld) in de vorm van publiciteit? Neem contact met ons op! We bouwen samen graag een uitgebreid partnernetwerk op.