Nocks.com

Value what’s yours

Nocks.com is een cryptocurrency exchange waar je real-time diverse cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum e.a. kan verhandelen in euro’s. Storten van euro’s kan met iDeal of een bankoverschrijving en via de handige trade app kan je ook op je mobiele telefoon handelen.

Eenvoudig handelen

Nocks richt zich vooral op het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk maken van het kopen en verkopen van cryptocurrency. Via de app koop, bewaar en verkoop je eenvoudig. Opnemen van euro’s naar je bankrekening is minstens zo eenvoudig en wordt binnen 15 minuten tot maximaal 1 werkdag verwerkt.

Naast de handel in cryptocurrency maken we het ondernemers zo makkelijk mogelijk diverse cryptocurrencies binnen hun bedrijf zonder enig koers-risico te accepteren. Om de adoptie van cryptocurrency te stimuleren bieden we zoveel mogelijk e-commerce plugins aan. En naast deze betaalmethoden leveren we ook de wat meer doorsnee betaalmethoden zoals iDeal en SEPA overboekingen.

Download de Nocks trading app voor iOS en Android uit de App Store of Google Play Store. Hier vind je een overzicht van onze merchant-diensten.

Volg ons

Om op de hoogte te blijven van alles dat we doen kan je ons het beste op social media volgen of je abonneren op onze podcast. In de Engelstalige podcast bespreken we in zo’n 20 minuten waar we mee bezig zijn en wat de ontwikkelingen zijn. Hier vind je de afleveringen van de 1ON1 Podcast en de links naar je favoriete streamingdienst.

Contact

Nocks.com is op de volgende manieren bereikbaar:

De schouders eronder

Zonder marktpartners kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 9 marktpartners een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle partners

Altijd op de hoogte