SATOS

Jouw cryptocurrency portaal

Cryptocurrency kopen en verkopen zoals Satoshi het bedoeld heeft, rechtstreeks vanuit je eigen wallet.

SATOS

De oprichters van SATOS kwamen in 2012 voor het eerst in aanraking met bitcoin en waren meteen overtuigd van het potentieel van de digitale munt. Het duurde niet lang voordat SATOS zich één van de eerste cryptocurrency brokers van Nederland mocht noemen. Het begon allemaal als een tijdrovende hobby, maar veranderde al snel in een van de grootste Bitcoin en blockchain startups van de Benelux. De missie? Die was vanaf dag één al duidelijk: Bitcoin kopen en verkopen zo veilig en toegankelijk mogelijk maken voor iedereen.

Onze visie anno 2019

SATOS gelooft vandaag de dag nog steeds in de visie van Satoshi en wil een bijdrage leveren aan de adoptie en toepasbaarheid van cryptocurrencies zoals bitcoin. Dit doen we door op een verantwoorde manier, een veilige, vertrouwde en eenvoudig te gebruiken poort te faciliteren tussen de huidige wereld en de nieuwe wereld van digitale valuta.

SATOS streeft naar een nieuwe wereld waarin een ieder ervoor kan kiezen om zijn of haar eigen bank te zijn en volledige controle kan hebben over eigen geld; be your own bank! Cryptocurrencies zijn in de toekomst niet weg te denken en zullen een grote rol hebben in onze economie. Met deze overtuiging zet het team van SATOS zich elke dag in om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het kopen en verkopen van cryptocurrency zoals bitcoin.

De schouders eronder

Zonder marktpartners kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 9 marktpartners een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle partners

Altijd op de hoogte