AMDAX

Hét handelshuis voor de serieuze cryptobelegger

AMDAX is een full-service vermogensbeheerder voor individuen, bedrijven en institutionals die in bitcoin en andere cryptovaluta (willen) beleggen.

Bescherm je vermogen. Richt je op de toekomst. En investeer in bitcoin.

Met deze drie slagzinnen op de startpagina spreekt AMDAX de serieuze investeerder aan, die met een portfolio met een waarde vanaf 25.000 euro bij hen terecht kan. Waarvoor?

Met Crypto Wealth maakt AMDAX het investeren in en het bewaren van cryptovaluta gemakkelijk, veilig en betrouwbaar. Onder deze noemer gaat, naast een handelsplatform, een full-reserve bewaardienst schuil.

De Asset Management Strategieën zijn geschikt voor klanten die hun vermogen in cryptovaluta graag willen diversificeren, om het blootstellingsrisico ervan te verminderen enerzijds en de opwaartse potentie te vergroten anderzijds.

Klanten die meer dan 250.000 euro te besteden hebben, stromen door naar de Private Crypto Investment Management-tak van AMDAX. Je ontmoet dan een vermogensbeheerder met een private en persoonlijke aanpak, volledig gericht op het individuele beleggingsprofiel. Dat begint met een goed gesprek over de eigen overtuigingen, voorkeuren, verwachtingen en vooruitzichten.

Ook Financiële Instellingen kunnen bij AMDAX terecht. Zij onderscheiden zich doorgaans van zogeheten private clients met hoge volumes, complexe handelsstrategieën, uitgebreide eisen aan de opslag van het vermogen en specifieke eisen aan clearing en settlement.

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte