Bitcoin Meester

Veilig en snel Crypto kopen en verkopen

Bitcoin Meester is een Nederlands platform voor de aan- en verkoop van ruim 200 verschillende cryptovaluta. Eenvoudig, veilig en snel.

Alle drempels weg

Bitcoin Meester heeft er een sport van gemaakt om het zo makkelijk mogelijk te maken om cryptovaluta te kopen, verkopen of bewaren. Het aanmaken van een account is vergelijkbaar met het openen van een bankrekening, met als verschil dat je niet alleen een rekening hebt voor euro’s, maar in één keer voor meer dan 200 cryptovaluta. Dat maakt het voor beginners heel eenvoudig om een eerste stap te zetten in de wereld van bitcoin en andere cryptovaluta: alle drempels zijn platgewalst.

Rente

Uniek aan Bitcoin Meester – en voor veel banken jaloersmakend – is dat je rente kan ontvangen op de stablecoins die er beschikbaar zijn: Tether, TrueUSD, Paxos Standard en Dai. De rente bedraagt 3% op jaarbasis en wordt dagelijks uitgekeerd. Heb je ergens anders al tegoeden in de voorgenoemde munten? Geen probleem, om rente te ontvangen is het niet nodig dat je ze bij Bitcoin Meester hebt aangeschaft.

Beloning voor actieve klanten

Aan het kopen en verkopen van cryptovaluta zitten kosten verbonden. Je betaalt Bitcoin Meester voor het faciliteren van de koop en hun zoektocht naar de beste prijs. Standaard wordt er 1,5% in rekening gebracht, maar dat percentage wordt stapsgewijs lager voor actieve klanten, tot 0,25%.

Lokaal betrokken

Bijzonder aan Bitcoin Meester is de betrokkenheid bij lokale initiatieven en non-profit organisaties. Recent is een donatie gedaan aan de lokale voedselbank, aan Fortem – een werk/leer-bedrijf voor dagbesteding en aan The Beach, een door de coronamaatregelen getroffen familiebedrijf uit Aalsmeer. Bitcoin Meester draagt ook bij als vaste donateur van Stichting Opkikker en Kika.

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte