Bitmymoney

Veilige en betrouwbare bitcoinrekening

Bij Bitmymoney kan je sinds 2013 een veilige en betrouwbare rekening openen waarmee je bitcoin, ether en litecoin kunt kopen en verkopen. Bitmymoney zorgt ervoor dat alles staat opgeslagen in veilige digitale kluizen. Gemak tot op de komma nauwkeurig!

Bitcoins kopen en verkopen

Wil je beginnen met bitcoin? Laagdrempeliger dan Bitmymoney wordt het niet. Daar open je een rekening die vergelijkbaar is met wat je gewend bent van online bankieren. Al sinds 2013 – Bitmymoney is één van de oudste leveranciers van blockchaindiensten – is dit oer-Hollandse bedrijf actief als bankier 2.0.

Eenmaal geregistreerd koop je bitcoin, ether of litecoin met iDEAL, al vanaf 10 euro. Je aankoop komt vervolgens terecht in een veilige digitale kluis van Bitmymoney. En wil je terug naar euro’s? Je kan op ieder moment van de dag een deel van de inhoud van je kluis inruilen en laten uitbetalen op je bankrekening.

Sparen en geven

Uniek bij Bitmymoney is de mogelijkheid om zonder omkijken te kunnen sparen voor later. Plan een periodieke overschrijving in naar je Bitmymoney-rekening, en je storting wordt automatisch omgezet in de door jou gekozen valuta. Zo heeft Bitmymoney het makkelijk gemaakt om een conservatieve beleggingsstrategie te hanteren.

Over naar kado’s. Stel je vertelt een kennis over je meest recente aankoop en die is nieuwsgierig geworden. Of je zoekt naar een leuk kado voor een goede vriend. Met Bitmymoney kan je jouw bitcoins, ethers of litecoins doorsturen naar een vriend, via e-mail. De ontvanger hoeft enkel te registreren en voilá, hij heeft zijn eerste cryptovaluta kado gekregen.

Betrouwbaar

Bij Bitmymoney wordt tot 95 procent van de bitcoins, ethers, en litecoins van klanten offline opgeslagen op verschillende beveiligde locaties. Offline opslag is een belangrijke veiligheidsmaatregel tegen diefstal en verlies. Bij de opslag houdt Bitmymoney ook rekening met gevoelige gegevens.

De tegoeden van klanten zijn ondergebracht in een stichting, die verantwoordelijk is voor het beheer van de cryptovaluta van klanten van Bitmymoney. In geen geval kan Bitmymoney zelf aanspraak maken op deze tegoeden. Met andere woorden, ook bij een eventueel faillisement van Bitmymoney is je geld veilig.

Bitmymoney is één van de oprichters van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland, met als doel om de Nederlandse bitcoinsector als geheel te professionaliseren. Bitmymoney hecht daarom grote waarde aan de eigen reputatie en integriteit, en die van andere bij VBNL aangesloten bedrijven.

Enfin, overtuigd? Begin hier met bitcoin.

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte