Blockchain Investments & Co

Het meest geavanceerde investeringsbedrijf

Blockchain Investments & Co creëert, implementeert en optimaliseert actief beheerde crypto portefeuilles voor particuliere investeerders, family offices en bedrijven.

Vertrouwen. Ervaring. Performance.

Blockchain Investments & Co. is het meest geavanceerde crypto asset investeringsbedrijf. Opgericht door een voormalig medewerker van de Europese Centrale Bank, levert het een toegankelijke en transparante manier om door een team van experts te investeren in crypto assets. Het bedrijf werkt samen met NASDAQ Global Exchange en is lid van de International Association of Trusted Blockchain Applications (INATBA).

Gedistribueerde grootboektechnologieën, beter bekend als ‘blockchain’, gaan het komende decennium miljarden dollars aan waarde creëren. Daarin investeren is echter zo eenvoudig nog niet en fundamenteel anders dan investeren in bedrijven. Er zijn nieuwe tools, heuristieken, en beveiligingsmaatregelen nodig.

Blockchain Investments & Co begrijpt de sector als geen ander en is een specialist in blockchain- en crypto asset investeringen voor zowel particulieren als financiële instellingen die:

✓ Realtime inzage geven in uw performance tot op transactieniveau
✓ Beter presteren dan de markt
✓ Gedreven zijn door always-on algoritmische handel
✓ Beveiligd en verzekerd zijn op bedrijfsniveau

Onderzoek en algoritmes

Bij het nemen van investeringsbeslissingen stelt Blockchain Investments & Co onderzoek naar protocollen, teams en marktkansen centraal. “We nemen beslissingen op basis van een diep begrip van technologie, economie, en ondernemerschap”, vertelt oprichter Alfred Prevoo. “Onze ruime ervaring in financiële en blockchain markten combineren we met traditionele kennis en moderne algoritmes.”

Naast fundamentele analyse is die algoritmische handel de tweede pijler waarop de methode van Blockchain Investments & Co is gevestigd. “Die zorgen ervoor dat onze klanten alles uit hun portefeuille halen”, zegt Prevoo. “Een combinatie van automatic rebalancing, dynamic stop losses en active trading, zowel automatisch als handmatig, zorgt ervoor dat ze de beste resultaten halen”.

Deskundige partner

Prevoo heeft een achtergrond in zowel Economie als Informatica en is voormalig toezichthouder op marktrisico’s bij de Europese Centrale Bank. Automatisering, innovatie en economische wetten zitten bij Prevoo en zijn medewerkers in het bloed. Na zes jaar studie op en ervaring met deze nieuwe markt, weten ze het zeker: “We kunnen deze markt zeer goed benaderen en gaan verder dan elke andere investeerder.”

Blockchains en cryptovaluta zijn complex en kunnen daarom ontmoedigend zijn. “Daarom zijn wij voor 100 procent gespecialiseerd in dit onderwerp. In wezen is dit geen financieel product maar een technologisch product”, aldus Prevoo. “In tegenstelling tot andere meer conventionele investeringen, zal kennis van de technologie zelf het verschil maken tussen een goede en een slechte investering.”

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte