BTC Direct

Direct de beste keus

Op zoek naar een snelle, makkelijke en veilige broker voor je crypto’s? Kijk niet verder! Vanaf 2013 maakt BTC Direct bitcoin, altcoins en andere blockchain assets voor iedereen toegankelijk.

Dit is BTC Direct

BTC Direct bestaat zes jaar. Daarmee is het één van de oudste bitcoinbedrijven van Europa, met als missie om de acceptatie van bitcoin in Nederland te vergroten. Inmiddels hebben meer dan 400.000 mensen gebruik gemaakt van het handelsplatform, en zijn er meer dan 900.000 orders verwerkt.

Het team van BTC Direct bestaat uit meer dan 30 professionals die allemaal geloven in de filosofie van Satoshi Nakamoto, met als twee belangrijke kernwaarden: transparantie en decentralisatie.

Decentrale wereld

Tijdens de bankencrisis van 2008 werd één ding duidelijk. Het huidige monetaire systeem heeft veel beperkingen. Satoshi Nakamoto zag dit ook en ontwikkelde Bitcoin. In Bitcoin’s whitepaper omschreef hij een toekomstige wereld die open, gedecentraliseerd en transparant is. De producten en diensten van BTC Direct staan volledig in dienst van dat toekomstbeeld: het zo makkelijk mogelijk maken om bitcoin te verkrijgen.

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte