Crypto2Cash

Fast and secure liquidity for all

Het platform van Crypto2Cash is de meest gebruiksvriendelijke, snelle, en veilige manier om crypto in te ruilen voor cash.

Betrouwbare offramp

Crypto2Cash is in één ding extreem goed: het omzetten van cryptovaluta naar cashgeld. Je kan in maar liefst 29 fiatvaluta uitbetaald worden, met de zekerheid dat het direct op je bankrekening staat. Dat werkt als volgt.

  1. Maak je account (kost je maximaal 5 minuten).
  2. Verifieer je identiteit.
  3. Maak je cryptovaluta over naar een adres dat voor jou is klaargezet.
  4. Vraag een offerte aan in een valuta naar keuze.
  5. Accepteer je de offerte? Dan zorgt Crypto2Cash dat je direct betaald wordt.

Crypto2Cash heeft een unieke positie in de markt. Er is geen ander bedrijf dat je met deze snelheid uitbetaalt. Bedragen tot 5 miljoen euro staan direct op je rekening. En als je een vraag hebt, is er altijd iemand online om te helpen.

Nederlandse nuchterheid

De Nederlandse oprichters van Crypto2Cash hebben gezamenlijk vele jaren ervaring in de traditionele financiële markt. Juist dankzij die kennis en ervaring heeft het bedrijf een ruimte voorsprong op de concurrentie.

Van Crypto2Cash kan je een no-nonsense dienstverlening verwachten. De nadruk ligt op het opbouwen van een langdurige klantrelatie, waarin integriteit, vernieuwing, eerlijkheid en humor de boventoon voeren.

Apple Appstore Google Playstore

Contact

Crypto2Cash is op de volgende manieren bereikbaar:

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 14 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte