Watson Law

Building a framework for growth

Watson Law is een niche kantoor gericht op ondernemingsrecht, insolventierecht, banking & finance en corporate litigation, met een sterke focus op nieuwe technologieën, waaronder bitcoin, blockchain tokenization.

Gericht op groei

Om een bedrijf te bouwen moet je pionieren. Daar weten ze bij Watsonlaw alles van. Daarom adviseren ze niet alleen, maar voorzien ze hun klanten van een stevige juridische structuur waarop met vertrouwen gebouwd kan worden. Dat noemt Watsonlaw: Building a framework for growth.

Bitcoin, blockchain en tokenization

Watsonlaw is pionier op het gebied van bitcoin, blockchain en tokenization. Er zijn maar weinig partijen te vinden waar diepgaande kennis te vinden is van de juridische aspecten rond de toepassing van blockchaintechniek. Daarnaast heeft Watslonlaw veel ervaring met het opzetten en structureren van ondernemingen die zich met crypto bezighouden. Van het kiezen van de juridische entiteit tot het tokenizen van het kapitaal. Van het verkrijgen van een bankrekening tot het doorlopen van registratie- en vergunningtrajecten bij de AFM en DNB.

Nooit alleen

Werk je met Watsonlaw, dan sta je nooit alleen. De Watsonlaw-advocaten hebben een brede visie, komen snel tot de kern en bundelen graag de krachten om je bedrijf te versterken in alles wat met ondernemingsrecht, insolventierecht, banking & finance en corporate litigation te maken heeft.

Contact

Watson Law is op de volgende manieren bereikbaar:

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte