Onze sponsors

De organisaties die kennisdeling en educatie hoog in het vaandel hebben staan.

LekkerCryptisch streeft naar een Nederland waarin slimme, onafhankelijke en soevereine mensen leven. We dragen daaraan bij met onafhankelijke journalistiek, het vrij beschikbaar maken van getoetste kennis, het aanwakkeren van nieuwsgierigheid en het publiceren van objectieve gegevens die de basis vormen voor het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Bij LekkerCryptisch werken mensen die het delen van kennis extreem belangrijk vinden. Het belangrijkste doel van de website is om iedere lezer slimmer te laten vertrekken.

We richten ons op complexe systemen, zoals economie, politiek en technologie. Daarbij leggen we graag onderlinge dwarsverbanden. Zo vertellen we over de belangrijkste gebeurtenissen uit deze sectoren en belichten daarmee de personen, producten en bedrijven die de wereld van morgen vormen.

Dat kunnen we niet zonder onze sponsors. Delen van onze doelgroepen vallen samen en hebben overlappende waarden. En, bovenal, de gezamenlijke missie om Nederland zelfredzamer te maken. Dit zijn de organisaties die educatie hoog in het vaandel hebben staan:

Altijd op de hoogte