Team

Aan LekkerCryptisch werken tien mensen mee. Journalisten, techneuten, en community managers. Iedereen spreekt Nederlands, maar niet iedereen bevindt zich altijd in Nederland.

Redactie

Vanuit de redactie worden alle artikelen die op het LekkerCryptisch-platform verschijnen gepubliceerd. Alle leden van de redactie schrijven op structurele basis voor LekkerCryptisch.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Bert Slagter

Bert Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Nerd, entrepreneur & weight lifter. Gelooft dat blockchain de infrastructuur en Bitcoin het geldsysteem van de komende decennia wordt. Probeert zichtbaar te maken wat dit betekent voor technologie, economie, bedrijven en samenlevingen. Oprichter van Procurios.

De redactie

De redactie

De gehele redactie van LekkerCryptisch, met Peter Slagter als hoofdredacteur. Wordt gebruikt als auteur voor artikelen als het een inspanning betreft van de redactie als geheel. Eventuele vragen kunnen gesteld worden aan Peter.

Bram de Vries

Bram de Vries

Schrijft al jaren, maar nog relatief kort over de cryptowereld. Nieuwsgierig naar de nieuwe economie, en krijgt bij LekkerCryptisch de mogelijkheid daar actief in te groeien. Kijkt uit naar de komende 3 spannende jaren.

Gastschrijvers

Zo nu en dan schuift iemand bij de redactie aan om samen met ons een artikel te publiceren. Gastschrijvers doen incidenteel of eenmalig een bijdrage aan LekkerCryptisch.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop (1962) is oprichter van het Commodity Discovery Fund en publicist. Hij verwierf landelijke bekendheid als marktcommentator bij RTLZ. Middelkoop waarschuwde in zijn eerste boek "Als de dollar valt" (2007) voor een naderende kredietcrisis. In de jaren er na verschenen "De permanente oliecrisis" (2008) en "Overleef de kredietcrisis" (2009) en "Goud en het geheim van geld" (2012) en The Big Reset (2013). In totaal verkocht hij meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken.

Richard Evertse

Richard Evertse

In het dagelijks leven elektrotechnisch engineer. Heeft een passie voor het volgen van de laatste ontwikkelingen rondom fintech en technologische innovatie in het algemeen. Halverwege 2017 in aanraking gekomen met cryptovaluta en blockchaintechnologie.

Community management

Onze Telegram-community bestaat uit bijna 2.000 leden. Een aantal gedreven en slimme mensen zijn actief om onze online community in goede banen te leiden. Ze worden hieronder genoemd met de schermnaam waaronder ze actief zijn.

Meewerken?

Wil je meewerken aan LekkerCryptisch? We zijn altijd op zoek naar extra mankracht (m/v). Je krijgt toegang tot de extrageheime teamchat van LekkerCryptisch, en een team van slimme mensen om mee samen te werken. En niet te vergeten — een breed publiek dat dankbaar is voor je werk. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op, en het is zo geregeld!

Altijd op de hoogte