Team

Aan LekkerCryptisch werken tien mensen mee. Journalisten, techneuten, en community managers. Iedereen spreekt Nederlands, maar niet iedereen bevindt zich altijd in Nederland.

Redactie

Vanuit de redactie worden alle artikelen die op het LekkerCryptisch-platform verschijnen gepubliceerd. Alle leden van de redactie schrijven op structurele basis voor LekkerCryptisch.

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Bert Slagter

Bert Slagter

Medeoprichter van LekkerCryptisch. Achtergrond in informatica en natuurkunde. Bouwt mooie software, teams en bedrijven. Student van geopolitiek, macro-economie, complexe systemen en waarschijnlijkheid. Op zoek naar het signaal in de ruis.

De redactie

De redactie

De gehele redactie van LekkerCryptisch, met Peter Slagter als hoofdredacteur. Wordt gebruikt als auteur voor artikelen als het een inspanning betreft van de redactie als geheel. Eventuele vragen kunnen gesteld worden aan Peter.

Simon Lelieveldt

Simon Lelieveldt

Veelzijdig technisch bedrijfskundige met ruime vakkennis en ervaring over bankieren, toezicht en innovatief betalingsverkeer. Vindt het leuk om actuele ontwikkelingen in de samenleving en financiële sector voor een breed publiek toegankelijk te maken. Momenteel als zelfstandige actief op het gebied van innovatief betalingsverkeer, betaalproducten, blockchain, virtuele betaalmiddelen en elektronisch geld.

Gastschrijvers

Zo nu en dan schuift iemand bij de redactie aan om samen met ons een artikel te publiceren. Gastschrijvers doen incidenteel of eenmalig een bijdrage aan LekkerCryptisch.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop (1962) is oprichter van het Commodity Discovery Fund en publicist. Hij verwierf landelijke bekendheid als marktcommentator bij RTLZ. Middelkoop waarschuwde in zijn eerste boek "Als de dollar valt" (2007) voor een naderende kredietcrisis. In de jaren er na verschenen "De permanente oliecrisis" (2008) en "Overleef de kredietcrisis" (2009) en "Goud en het geheim van geld" (2012) en The Big Reset (2013). In totaal verkocht hij meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken.

Richard Evertse

Richard Evertse

In het dagelijks leven elektrotechnisch engineer. Heeft een passie voor het volgen van de laatste ontwikkelingen rondom fintech en technologische innovatie in het algemeen. Halverwege 2017 in aanraking gekomen met cryptovaluta en blockchaintechnologie.

Community management

Onze Telegram-community bestaat uit bijna 2.000 leden. Een aantal gedreven en slimme mensen zijn actief om onze online community in goede banen te leiden. Ze worden hieronder genoemd met de schermnaam waaronder ze actief zijn.

Meewerken?

Wil je meewerken aan LekkerCryptisch? We zijn altijd op zoek naar extra mankracht (m/v). Je krijgt toegang tot de extrageheime teamchat van LekkerCryptisch, en een team van slimme mensen om mee samen te werken. En niet te vergeten — een breed publiek dat dankbaar is voor je werk. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op, en het is zo geregeld!

Altijd op de hoogte