Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 22 november 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 22 november 2018.

OKEx onder vuur voor rommelen met BCH-contracten

OKEx nam vorige week een ongewone beslissing: de exchange forceerde zonder waarschuwing de afwikkeling van Bitcoin Cash contracten, precies toen prijzen daalden. Handelaars boos, en OKEx stelt onterecht zwartgemaakt te zijn. Wat is er gebeurd? Lees verder over "OKEx onder vuur voor rommelen met BCH-contracten"

CEO van softwaregigant Autodesk tipt blockchain om corruptie in bouwindustrie te verminderen

De CEO van Autodesk ziet in blockchaintechnologie een grote kans om corruptie in de bouwindustrie te verminderen, en zo het vertrouwen tussen spelers in de sector te verhogen. Autodesk is een grote speler in de markt van engineering-software. Lees verder over "CEO van softwaregigant Autodesk tipt blockchain om corruptie in bouwindustrie te verminderen"

Bitcoin Cash heeft nu twee blockchains, en dat blijft waarschijnlijk even zo

Het is 7 dagen sinds de hardfork van Bitcoin Cash. De strijd tussen ABC en SV gaat door, en geen van beide wil de handdoek in de ring gooien. Bovendien warmen exchanges op voor het idee de handel in beide munten te ondersteunen. Een update. Lees verder over "Bitcoin Cash heeft nu twee blockchains, en dat blijft waarschijnlijk even zo"

Financieel waakhond Colorado legt nog 4 ICO's administratief verbod op

De Colorado Division of Securities kwam dinsdag naar buiten met nog een batch van cease-and-desist orders. Dit keer zijn vier ICO's het haasje, waaronder Global Pay Net en CrowdShare Mining. In totaal is nu aan 18 ICO's een verbod opgelegd. Lees verder over "Financieel waakhond Colorado legt nog 4 ICO's administratief verbod op"

Failliet verklaard Bitcoin-mining bedrijf Giga Watt laat miljoenenschuld achter

Afgelopen maandag is het in Amerika gevestigde Bitcoin-mining bedrijf Giga Watt failliet verklaard door de rechtbank in Washington. Extra zuur: bij de 20 grootste schuldeisers staat nog bijna 7 miljoen dollar open. Lees verder over "Failliet verklaard Bitcoin-mining bedrijf Giga Watt laat miljoenenschuld achter"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 november 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 22 november 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 21 november 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 november 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 november 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 18 november 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.