Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 28 november 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 28 november 2018.

SpankChain heeft in 6 maanden meer dan $70.000 uitbetaald aan camgirls

Pornostartup SpankChain heeft iets gedaan waar veel andere ICO's niet in zijn geslaagd: een product lanceren dat gebruikt wordt door duizenden gebruikers. Sinds de lancering in april is er $72.422 uitbetaald aan modellen. Lees verder over "SpankChain heeft in 6 maanden meer dan $70.000 uitbetaald aan camgirls"

Oprichter Overstock zet vol in op blockchaintechnologie

Het maakt de CEO van Overstock.com weinig uit dat zijn blockchain-startup, tZero, op het moment enkel geld kost. Hij gelooft in de technologie. Zodanig, dat hij van plan is Overstock's detailhandel te verkopen om zijn droom na te jagen. Lees verder over "Oprichter Overstock zet vol in op blockchaintechnologie"

Oprichter ICE is "agnostisch" ten aanzien van Bitcoin's prijs

De CEO en oprichter van de Intercontinental Exchange (ICE) betrad samen met Kelly Loeffler, de CEO van Bakkt, het podium tijdens CoinDesk's Consensus: Invest. Beiden gaven aan dat de prijs van Bitcoin geen belangrijke factor is. Lees verder over "Oprichter ICE is "agnostisch" ten aanzien van Bitcoin's prijs"

Nasdaq's bitcoin futures waarschijnlijk begin 2019 verhandelbaar

De recente prijsdaling van bitcoin weerhoudt Nasdaq er niet van om met eigen bitcoin futures te komen. Volgens Bloomberg begint de handel in de contracten waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2019. Lees verder over "Nasdaq's bitcoin futures waarschijnlijk begin 2019 verhandelbaar"

Bitstamp implementeert technologie om marktmanipulatie te detecteren

Bitstamp geeft z'n platform een technische upgrade in een poging aantrekkelijker te worden voor grote beleggers. De exchange integreert met Irisium Surveillance om verdachte activiteit en marktmanipulatie beter te kunnen detecteren.  Lees verder over "Bitstamp implementeert technologie om marktmanipulatie te detecteren"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 november 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 november 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 november 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 november 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 november 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 november 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.