Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 13 december 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 13 december 2018.

State Farm test blockchainplatform voor het stroomlijnen van verzekeringsclaims

Amerikaanse verzekeraar State Farm wil handmatig afgehandelde processen vervangen en test blockchaintechnologie als middel daarvoor. De uitkomst moet bepalen of de technologie geschikt is voor "massa-adoptie binnen de verzekeringsindustrie". Lees verder over "State Farm test blockchainplatform voor het stroomlijnen van verzekeringsclaims"

Bitmain sluit deuren van in Israël gevestigde R&D-tak

Bitmain, de mining-gigant uit China, sluit de deuren van haar in Israël gevestigde research & development tak. Als redenen noemt Bitmain de aanhoudende bear market enerzijds, en een aangepaste marktstrategie anderzijds. Lees verder over "Bitmain sluit deuren van in Israël gevestigde R&D-tak"

PayPal experimenteert met blockchaintechnologie middels beloningssysteem voor medewerkers

Ook PayPal is op de trein gesprongen en begonnen met het proefdraaien van blockchaintech. Een team van de betalingsverwerker heeft een intern beloningssysteem ontwikkeld. Door eraan deel te nemen kunnen medewerkers tokens verdienen. Lees verder over "PayPal experimenteert met blockchaintechnologie middels beloningssysteem voor medewerkers"

Cardano (ADA) lanceert betaalkaart voor 33.000 winkels in Zuid-Korea

Mensen kunnen sinds kort in meer dan 33.000 winkels in Zuid-Korea met Cardana (ADA) betalen. In samenwerking met EMURGO en Metaps+ is een ADA-betaalkaart op de markt gebracht. Lees verder over "Cardano (ADA) lanceert betaalkaart voor 33.000 winkels in Zuid-Korea"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 10 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.