Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 20 december 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 20 december 2018.

Regio in Rusland houdt verkiezing onder 40.000 mensen middels blockchainplatform

In het zuiden van Rusland, de regio Saratov Oblast, hebben 40.000 mensen gestemd voor het lokale jongerenparlement. De verkiezing werd gefaciliteerd met een voor Kaspersky Lab ontwikkeld blockchainplatform. Lees verder over "Regio in Rusland houdt verkiezing onder 40.000 mensen middels blockchainplatform"

Spaanse stroomproducent brengt supply chain in kaart middels blockchaintechnologie

Eén van 's werelds grootste producenten van groene energie gaat blockchaintechnologie gebruiken om de eigen supply chain beter in kaart te brengen. In eerste instantie volgt het bedrijf vijf wind- en hydrofaciliteiten van productie tot levering. Lees verder over "Spaanse stroomproducent brengt supply chain in kaart middels blockchaintechnologie"

Bloomberg: reserves van Tether lijken in orde

Er is een nieuw gerucht rondom de veelbesproken banksaldi van Tether. Volgens Bloomberg lijken de reserves van Tether in orde. Het mediabedrijf baseert zich op bankverklaringen die ze bekeken hebben. Lees verder over "Bloomberg: reserves van Tether lijken in orde"

Amerikaanse congresleden willen cryptovaluta uitsluiten van wetgeving securities

Twee leden van het Amerikaanse congres komen met de Token Taxonomy Act. Het is een voorstel om de 75 jaar oude Securities Exchange Act te wijzigen en bevat gewilde veranderingen voor cryptovaluta. Lees verder over "Amerikaanse congresleden willen cryptovaluta uitsluiten van wetgeving securities"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 21 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 18 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.