Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 31 december 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 31 december 2018.

2018: een recordjaar voor crypto exchange hacks

Het is geen record om trots op te zijn, maar het aantal gehackte exchanges steeg dit jaar naar een hoogtepunt. Daarbij zagen we in 2018 ook de grootste exchange hack ooit, en de hoeveelheid gestolen geld was nooit eerder zo hoog. Een overzicht. Lees verder over "2018: een recordjaar voor crypto exchange hacks"

Italië ontwikkelt nationale blockchain-strategie samen met 30 experts

Het Italiaanse ministerie van Economische Zaken gaat samen met experts aan de "nationale blockchain-strategie" werken. Afgelopen donderdag kwam het agentschap naar buiten met een lijst van 30 namen. Lees verder over "Italië ontwikkelt nationale blockchain-strategie samen met 30 experts"

Huobi komt met EOS-exchange in eerste kwartaal 2019

Huobi Group gaat in het eerste kwartaal van 2019 z'n eerste EOS-exchange lanceren. Dat maakte de groep afgelopen vrijdag in een persbericht bekend. Volgens Huobi is het een logische volgende stap om te zetten als EOS Block Producer (BP). Lees verder over "Huobi komt met EOS-exchange in eerste kwartaal 2019"

Chinees onderzoek: 40 procent respondenten wil in crypto investeren, 63 procent ziet nut crypto niet

Uit Chinees onderzoek blijkt dat 40% van de 4.200 respondenten in de toekomst in cryptovaluta wil investeren. Opvallend is dat een grote meerderheid (63%) het nut van cryptovaluta als betaalmiddel niet ziet. Dit zijn de onderzoeksresultaten. Lees verder over "Chinees onderzoek: 40 procent respondenten wil in crypto investeren, 63 procent ziet nut crypto niet"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.