Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 2 januari 2019.

Roger Ver biedt betalingsverwerker 1,25 miljoen dollar om BCH te accepteren, OpenNode weigert

Betalingsverwerker OpenNode kreeg een opvallend bericht van BCH-voorstander Roger Ver. Hij bood het bedrijf $1,25 miljoen aan op voorwaarde dat Bitcoin Cash geaccepteerd zou worden als betaalmiddel. OpenNode heeft ervoor bedankt. Lees verder over "Roger Ver biedt betalingsverwerker 1,25 miljoen dollar om BCH te accepteren, OpenNode weigert"

Tony Robbins legt aan 3 miljoen volgers uit hoe Bitcoin werkt

Tony Robbins – Amerikaans spreker en schrijver – heeft een artikel geschreven over bitcoin. Wat het is, hoe het werkt, en dat niemand contrôle heeft over het netwerk. Zijn 3 miljoen Twitter-volgers roept hij op zich erin te verdiepen. Lees verder over "Tony Robbins legt aan 3 miljoen volgers uit hoe Bitcoin werkt"

MIT Technology Review: 2019 is het jaar waarin blockchains saai worden

Na de grote bull run van 2017, en de inmiddels beruchte marktcrash van 2018, komt volgens het MIT een minder rumoerig jaar voor blockchain-technologie. Maar het wordt wel bruikbaarder. Lees verder over "MIT Technology Review: 2019 is het jaar waarin blockchains saai worden"

Officiële online Fortnite-winkel accepteert Monero als betaalmiddel

Monero is nu de “exclusieve” cryptovaluta waarmee je kunt betalen in de officiële online Fortniet-winkel. Met 125 miljoen gamers is Fortnite één van 's werelds best gespeelde games. Een mooie plek om onder de aandacht te komen. Lees verder over "Officiële online Fortnite-winkel accepteert Monero als betaalmiddel"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.