Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 14 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 14 januari 2019.

Bitmain krimpt verder en sluit kantoor in Amsterdam

In het kader van “aanpassingen aan personeel en activiteiten” sluit Bitmain nog een overzees kantoor, dit keer in Amsterdam. Er is geen tijdlijn bekend, maar de beslissing is genomen en het proces in gang gezet. Wat is er bij Bitmain aan de hand? Lees verder over "Bitmain krimpt verder en sluit kantoor in Amsterdam"

Vermont (VS) gaat blockchain-pilot houden voor verzekeringsindustrie

De Amerikaanse staat Vermont gaat experimenteren met blockchaintechnologie. Er gaat getest worden op welke manieren de technologie processen binnen de verzekeringsindustrie kan optimaliseren. Dit is wat er op de planning staat. Lees verder over "Vermont (VS) gaat blockchain-pilot houden voor verzekeringsindustrie"

Bittrex lanceert OTC-handelskantoor met 200 cryptovaluta

De Amerikaanse crypto exchange Bittrex heeft een eigen over-the-counter (OTC) handelskantoor geopend. Bevoegde gebruikers kunnen zo “snel en handig assets verhandelen”. Er worden bijna 200 valuta ondersteund. Dit is wat er bekend is. Lees verder over "Bittrex lanceert OTC-handelskantoor met 200 cryptovaluta"

Let op: scam-sites gerelateerd aan Ethereum's Constantinople hardfork

Oppassen geblazen. Ethereum's Constantinople hardfork blijkt populair onder scammers. Deze twee websites werken samen en zijn erop gericht je geld te stelen. We laten je zien hoe dat in z'n werk gaat. Lees verder over "Let op: scam-sites gerelateerd aan Ethereum's Constantinople hardfork"

Aanvaller Ethereum Classic stort $100.000 terug aan exchange Gate.io

Recent was Ethereum Classic het slachtoffer van een 51%-aanval. In totaal zou er $1.1 miljoen gestolen zijn. Afgelopen donderdag zag exchange Gate․io dat de aanvaller ETC ter waarde van $100.000 teruggestort heeft. Dit is er bekend. Lees verder over "Aanvaller Ethereum Classic stort $100.000 terug aan exchange Gate.io"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 18 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.