Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 11 maart 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 11 maart 2019.

In Texas ligt een wetsvoorstel om anoniem gebruik van cryptovaluta tegen te gaan

Een lid van de lokale overheid van de Amerikaanse staat Texas heeft een wetsvoorstel ingediend waarmee anoniem gebruik van cryptovaluta gestopt moet worden. Op welke manier ziet Republikein Phil Stephenson dit voor zich? Lees verder over "In Texas ligt een wetsvoorstel om anoniem gebruik van cryptovaluta tegen te gaan"

Komt Binance met fiat-exchange naar Argentinië toe?

Recent lanceerde Binance z’n eerste fiat-exchange: Binance Jersey. Het is onduidelijk hoe succesvol de nieuwe exchange anderhalve maand later is, maar in ieder geval lijkt het erop dat Binance door wil pakken. Binnenkort in Argentinië? Lees verder over "Komt Binance met fiat-exchange naar Argentinië toe?"

CEO van Ripple sceptisch over JPM Coin, ‘het lost geen probleem op’

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, zet vraagtekens bij het doel en het nut van de recent aangekondigde munt van JP Morgan: JPM Coin. Wat bedoelt Garlinghouse? Lees verder over "CEO van Ripple sceptisch over JPM Coin, ‘het lost geen probleem op’"

Binance 8 uur gesloten vanwege gepland onderhoud, toegenomen volatiliteit verwacht?

Vannacht vanaf 3 uur sluit Binance voor 8 uur de deuren in verband met een “geplande systeemupgrade”. Wordt er toegenomen volatiliteit verwacht? Lees verder over "Binance 8 uur gesloten vanwege gepland onderhoud, toegenomen volatiliteit verwacht?"

Barclays: Facebook's eigen cryptocurrency kan $19 miljard aan extra inkomsten genereren

Ross Sandler, analist bij de Britse bank Barclays, stelt dat de introductie van Facebook's eigen cryptomunt in het beste geval kan zorgen voor 19 miljard dollar (!) aan extra inkomsten. Waar is dat op gebaseerd? Lees verder over "Barclays: Facebook's eigen cryptocurrency kan $19 miljard aan extra inkomsten genereren"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 maart 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 maart 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 maart 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 maart 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 maart 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.