Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 30 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Geen enkel mysterie rond plotselinge koerswijzigingen bij bitcoin

De koers van bitcoin stijgt de afgelopen maanden flink. Een groot mysterie, volgens de NOS en de experts die ze gesproken hebben. Maar zo'n groot raadsel is het niet: de koers stijgt en wij weten waarom! Lees verder over "Geen enkel mysterie rond plotselinge koerswijzigingen bij bitcoin"

Zelfbenoemde Satoshi Nakamoto in tranen: ‘Ik schaam me voor mijn creatie’

Vrijdag was het zover. Het proces Kleiman versus Craig Steven Wright (CSW) vervolgde in een rechtbank in Florida (VS). ‘Ik schaam me voor mijn creatie’, spreekt de zelfbenoemde Satoshi in tranen uit. Dit is wat er in de rechtszaal gebeurde. Lees verder over "Zelfbenoemde Satoshi Nakamoto in tranen: ‘Ik schaam me voor mijn creatie’"

LedgerX ontvangt toestemming voor handel in Bitcoin-futures

Een primeur voor het New Yorkse bedrijf LedgerX. Met LedgerX Omni heeft het bedrijf het eerste Amerikaanse handelsplatform dat (officieel) Bitcoin-futures mag aanbieden die niet verrekend worden in cash, maar in bitcoins. Sneller dan Bakkt? Lees verder over "LedgerX ontvangt toestemming voor handel in Bitcoin-futures"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 21 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte