Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juni 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 30 juni 2019.

Geen enkel mysterie rond plotselinge koerswijzigingen bij bitcoin

De koers van bitcoin stijgt de afgelopen maanden flink. Een groot mysterie, volgens de NOS en de experts die ze gesproken hebben. Maar zo'n groot raadsel is het niet: de koers stijgt en wij weten waarom! Lees verder over "Geen enkel mysterie rond plotselinge koerswijzigingen bij bitcoin"

Zelfbenoemde Satoshi Nakamoto in tranen: ‘Ik schaam me voor mijn creatie’

Vrijdag was het zover. Het proces Kleiman versus Craig Steven Wright (CSW) vervolgde in een rechtbank in Florida (VS). ‘Ik schaam me voor mijn creatie’, spreekt de zelfbenoemde Satoshi in tranen uit. Dit is wat er in de rechtszaal gebeurde. Lees verder over "Zelfbenoemde Satoshi Nakamoto in tranen: ‘Ik schaam me voor mijn creatie’"

LedgerX ontvangt toestemming voor handel in Bitcoin-futures

Een primeur voor het New Yorkse bedrijf LedgerX. Met LedgerX Omni heeft het bedrijf het eerste Amerikaanse handelsplatform dat (officieel) Bitcoin-futures mag aanbieden die niet verrekend worden in cash, maar in bitcoins. Sneller dan Bakkt? Lees verder over "LedgerX ontvangt toestemming voor handel in Bitcoin-futures"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 21 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 juni 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.