Het belangrijkste cryptonieuws van 2 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 2 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 2 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Binance komt met handel in Bitcoin futures met hefboom tot 20x

Binance, op papier de grootste ‘crypto-to-crypto’ exchange, gaat de handel in Bitcoin-futures faciliteren. Het platform is tot Binance Futures gedoopt, vertelt CEO Changpeng Zhao (CZ) tijdens de Asia Blockchain Summit. Dit is er bekend. Lees verder over "Binance komt met handel in Bitcoin futures met hefboom tot 20x"

ErisX krijgt groen licht van toezichthouder CFTC voor op Bitcoin gebaseerde futures

ErisX, het handelsplatform dat steun geniet van bedrijven als Nasdaq en TD Ameritrade, heeft de benodigde licenties gekregen van toezichthouder CFTC om Bitcoin-futures aan te bieden. De handel in contracten start “later dit jaar”. Lees verder over "ErisX krijgt groen licht van toezichthouder CFTC voor op Bitcoin gebaseerde futures"

Samsung Deliver’ed: eerste blockchain-container afgeleverd in de haven van Rotterdam

Op 10 april riep Samsung SDS het blockchainplatform Deliver in het leven. Recent is de eerste blockchaincontainer in de haven van Rotterdam aangekomen. Dit zijn volgens de deelnemers de drie voordelen van Deliver. Lees verder over "Samsung Deliver’ed: eerste blockchain-container afgeleverd in de haven van Rotterdam"

Fintech anno 2019: 5 feiten van het IMF

Het IMF heeft recent onderzoek gedaan naar de fintechsector, en ondervroeg centrale banken, ministeries, en andere agentschappen verspreid over 189 landen. Als uitkomst deelt het IMF 5 feiten over fintech anno 2019. Lees verder over "Fintech anno 2019: 5 feiten van het IMF"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 5 juli 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 juli 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte