Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 23 augustus 2019

Het belangrijkste cryptonieuws van 23 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 23 augustus 2019.

Uitverkoop op BitMax: Bitcoin voor 1 dollar, Ethereum voor 7 dollarcent

Vrijdag vroeg in de ochtend stonden diverse cryptovaluta in de uitverkoop op BitMax. Bitcoin werd verkocht voor minder dan een dollar, en Ethereum was in te slaan voor slechts 7 dollarcent. De exchange is deels buiten werking gesteld. Lees verder over "Uitverkoop op BitMax: Bitcoin voor 1 dollar, Ethereum voor 7 dollarcent"

Curator Cryptopia legt uit waarom het zo lang duurt voordat klanten hun geld terughebben

Voor gedupeerden van de Cryptopia-hack eerder dit jaar heeft de curator goed en slecht nieuws. Alle klantgegevens zijn veiliggesteld, maar het gaat nog even duren voordat voormalige klanten (en deel van hun) geld terugzien. Lees verder over "Curator Cryptopia legt uit waarom het zo lang duurt voordat klanten hun geld terughebben"

‘Marktdominantie Bitcoin in werkelijkheid ruim boven de 90%’

De afgelopen twee jaar verdubbelde Bitcoin’s marktdominantie (nu 68,81%). Volgens Arcane Research ligt het percentage nog veel hoger: ruim boven de 90%. En daarom heeft “Bitcoin de beste papieren om het geld van het internet te worden”. Lees verder over "‘Marktdominantie Bitcoin in werkelijkheid ruim boven de 90%’"

Coinbase Wallet geeft desktop browsers toegang tot dapps

Coinbase Wallet is een mobiele applicatie die je kunt gebruiken als portemonnee en als zogeheten dapp browser. Die browser kan nu gekoppeld aan desktop browsers, met als doel om het gebruik van decentrale applicaties toegankelijker te maken. Lees verder over "Coinbase Wallet geeft desktop browsers toegang tot dapps"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.