Het belangrijkste cryptonieuws van 26 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 26 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 26 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Duitsland op de rand van recessie. Wie volgt?

Recessie-update: In steeds meer landen vertraagt de economische groei. Duitsland, Zweden en Engeland hebben het eerste kwartaal van krimp al achter de rug, op de rand van recessie dus. Welke landen volgen? Lees verder over "Duitsland op de rand van recessie. Wie volgt?"

Gedupeerden van KYC-hack Binance ontvangen VIP-lidmaatschap als compensatie

Onlangs kwam Binance in het nieuws vanwege gestolen KYC-documenten. In eerste instantie werd ontkend dat het om via Binance opgeslagen bestanden ging. Maar dat lijkt deels onjuist: getroffenen worden gecompenseerd met een... VIP-lidmaatschap. Lees verder over "Gedupeerden van KYC-hack Binance ontvangen VIP-lidmaatschap als compensatie"

‘China kan met eigen digitale valuta Westerse banksysteem omzeilen’

Jeremy Allaire, de CEO van Circle, maakt de VS nog eens uit voor achterblijver en waarschuwt: ‘met een digitale versie van de renminbi kan China het Westerse banksysteem omzeilen’. Zou het genoeg zijn om de VS in beweging te krijgen? Lees verder over "‘China kan met eigen digitale valuta Westerse banksysteem omzeilen’"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 augustus 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte