Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 26 augustus 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 26 augustus 2019.

Duitsland op de rand van recessie. Wie volgt?

Recessie-update: In steeds meer landen vertraagt de economische groei. Duitsland, Zweden en Engeland hebben het eerste kwartaal van krimp al achter de rug, op de rand van recessie dus. Welke landen volgen? Lees verder over "Duitsland op de rand van recessie. Wie volgt?"

Gedupeerden van KYC-hack Binance ontvangen VIP-lidmaatschap als compensatie

Onlangs kwam Binance in het nieuws vanwege gestolen KYC-documenten. In eerste instantie werd ontkend dat het om via Binance opgeslagen bestanden ging. Maar dat lijkt deels onjuist: getroffenen worden gecompenseerd met een... VIP-lidmaatschap. Lees verder over "Gedupeerden van KYC-hack Binance ontvangen VIP-lidmaatschap als compensatie"

‘China kan met eigen digitale valuta Westerse banksysteem omzeilen’

Jeremy Allaire, de CEO van Circle, maakt de VS nog eens uit voor achterblijver en waarschuwt: ‘met een digitale versie van de renminbi kan China het Westerse banksysteem omzeilen’. Zou het genoeg zijn om de VS in beweging te krijgen? Lees verder over "‘China kan met eigen digitale valuta Westerse banksysteem omzeilen’"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.